23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pörtük

Benim arabayı kullanacak birini bulsam varya deli dehşet bir buluşma videomuz olacak

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

merhans

beni al ben kullanırım <idea
İleti Birleştirildi: Şubat 13, 2014, 21:36:31 öS

>
Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 13, 2014, 21:34:54 öS
Benim arabayı kullanacak birini bulsam varya deli dehşet bir buluşma videomuz olacak

beni al ben kullanırım <idea
facebook twingo41
resim

pörtük

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

XFACTOR

Arkadaşlar herkese selam.
Kayseriden, Bursadan gelenler var, bir aksilik olmazsa ben de Çatalcadan eşim ve kızım ile birlilte katılmak isterim.  Daha önceki organizasyonlarını hep geç gördüm.  Dediğim gibi bir aksilik olmazsa Çatalcan bir aile daha gelmiş olacak. Bayağa kalabalık olacak gibi görünüyor. <clap <bud

Görüşmek üzere...
Yakamozzz ...

merhans

facebook twingo41
resim

EMREREN

Alıntı yapılan: XFACTOR - Şubat 13, 2014, 23:36:22 öS
Arkadaşlar herkese selam.
Kayseriden, Bursadan gelenler var, bir aksilik olmazsa ben de Çatalcadan eşim ve kızım ile birlilte katılmak isterim.  Daha önceki organizasyonlarını hep geç gördüm.  Dediğim gibi bir aksilik olmazsa Çatalcan bir aile daha gelmiş olacak. Bayağa kalabalık olacak gibi görünüyor. <clap <bud

Görüşmek üzere...
o tarafdan arkadaşımız ermanda gelecek onla birlikde gelebilirsiniz umarım bir aksilik çıkmaz :-)

XFACTOR

Alıntı yapılan: 012erman - Şubat 04, 2014, 10:36:18 öö
Gelmezsen mahmut abiyle atlar geliriz bak .. :D yaparız bilen arkadaşlarımız, dostlarımız var :D

Vaayyy çatalcadan bir twingo hayranı daha.  <idea
Kardeşim müsit olduğun bir zaman görüşelim
Yakamozzz ...

BatuR6

Zalýmýn twingosu carrot (:

ottoman

Yaninda eşini veya  kiz arkadasini getirecek olan arkadaslarimiz lutfen listeye kendilerini yazdirirken bayan katilimci sayisini yazdirirlarsa çok iyi olur bayanlara özel suprizimiz var malum eksiklik yasamiyalim , erkek katilimcilarada yagmurlu günde bir kaç damla su belki  ... ;)
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

FRACTURE

Arkadaşlar KARTAL tarafından gelen var mı 1 veya 2 kişi şeklinde.İhtiyacım var.
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

ottoman

:sopa2
Alıntı yapılan: FRACTURE - Şubat 14, 2014, 15:49:55 öS
Arkadaşlar KARTAL tarafından gelen var mı 1 veya 2 kişi şeklinde.İhtiyacım var.
hayirdir

RedLine

o nasıl bir cünle hiç anlamadım - 1 2 kişi mi lazım sana ilker ? 3 fazla gelirmiki
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

Fevcin

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 14, 2014, 16:09:21 öS
o nasıl bir cünle hiç anlamadım - 1 2 kişi mi lazım sana ilker ? 3 fazla gelirmiki

masrafları bölüşecek

ottoman

RedLine

Ne diyim abi , ilker iyi çocukta yaşam tarzı ve yaşam görüşü benim mizacıma göre degil..
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...