23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pörtük

1500 Lira veriyorum...

Sayın Modum bunu da silermisinizzz.  ;D

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

pörtük

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

mediz

Bulaşık makinesiyle mi çoğaltıyon onları o ney öyle iki ayrı parça...
Belki de… “Saðlýk”a en ziyâde zararlý olan “insanlar”dýr!?..

“Ayný dili konuþanlar deðil, ayný duyguyu paylaþanlar anlaþabi­lir…” (Mevlana)

pörtük

Ayıklamasını yaptım. Twingo yazılarının altına kırmızılar getirilecek. Bu akşama bitirmiş olurum.

RedLine

Alıntı yapılan: mediz - Şubat 22, 2014, 11:18:59 öö
Bulaşık makinesiyle mi çoğaltıyon onları o ney öyle iki ayrı parça...

otobot onlar,birleşince tranformans oluyu :P
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

pörtük

Yok laaa. Bildiğin yapışkan folyo. Otobot falan değil.

KeReMCeNK25

an itibari ile 2+1=3 araç şeklinde gelebiliyorum inşallah  :tamamdir

pörtük

Bir aksilik olmazsa eğer Berber UĞUR'da yarın aramızda olacak. Belki yanında bir sürprizi dahi olabilir.

EMREREN

haluk_1907

Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 22, 2014, 14:52:57 öS
Bir aksilik olmazsa eğer Berber UĞUR'da yarın aramızda olacak. Belki yanında bir sürprizi dahi olabilir.
abi bende sticker istiyorum 2 tane :)

BatuR6

Sticker bende istiyorum yarın konvaya katılamıycağım kahvaltıda görüşürüz :)
Zalýmýn twingosu carrot (:

FRACTURE

Kartal civarından gelen Ferhan,Dinçer ,Fethi ,Ozan ve Erman dışında hangi arkadaşımız var Ozan da emanetim var yardım istiyorum lütfeen  :agla
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

hakan.

yarin kozyatagi tarafindan gelecegim. ne tarafa gecebilirim ve kacta orada olayim ?

Fevcin

Gençler sabah bir aksilik olmazsa gorusecegiz simdilik Allah'a emanet

FRACTURE

Alıntı yapılan: Fevcin - Şubat 22, 2014, 20:26:00 öS
Gençler sabah bir aksilik olmazsa gorusecegiz simdilik Allah'a emanet

Allah yolunu açık etsin kardeş hediye getir bursa dan :)
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)