23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sezginsaffak

slm arkadaslar bir aksilik olmassa bende eşimle gelicem insallah bir aksilik olmaz

mehmetbilen

BatuR6

Zalýmýn twingosu carrot (:

pörtük

Alıntı yapılan: sezginsaffak - Şubat 15, 2014, 21:57:05 öS
slm arkadaslar bir aksilik olmassa bende eşimle gelicem insallah bir aksilik olmaz

İşte beklenen güzel haber.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

hasta_twci

eniştem teyzem ve yiğenim askerde olan yiğenim faruğun twingosuyla gelicekler engin ve ailesi diye listeye eklerseniz sevinirim
34 SC 224
Rahatsýzzz etme baþka biþey istemem

yakdogan

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama gideceğimiz yere rezervasyonu yaptırırken dikkatli olun,
listedeki herkesten tek tek gelip gelemeyeceklerini kesin bildirmelerini isteyin,
yapılan rezervasyon kaç kişilikse o kadar para alıyor tesis.
yani 30 kişilik rezervasyon yapıp 25 kişi giderseniz 30 kişi parası istiyorlar, sandelye hesabı yapıyorlar.
başımıza 2 kez geldi, gelicem deyip gelmeyen kişilerin parasını başkaları ödemek zorunda kalmasın.  :tamamdir

RedLine

Listeye adını yazdırıp,gelicem diyip gelmeyenler yada son dakika işi çıkıp gelemeyenler olacaktır . Tecrübe ile sabittir bu iş
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

EMREREN

tabiki olacaktır bu hafta herkesle konuşulucak teker teker

FRACTURE

Alıntı yapılan: yakdogan - Şubat 17, 2014, 10:38:46 öö
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama gideceğimiz yere rezervasyonu yaptırırken dikkatli olun,
listedeki herkesten tek tek gelip gelemeyeceklerini kesin bildirmelerini isteyin,
yapılan rezervasyon kaç kişilikse o kadar para alıyor tesis.
yani 30 kişilik rezervasyon yapıp 25 kişi giderseniz 30 kişi parası istiyorlar, sandelye hesabı yapıyorlar.
başımıza 2 kez geldi, gelicem deyip gelmeyen kişilerin parasını başkaları ödemek zorunda kalmasın.  :tamamdir

Ortalığı ben dindiririm İBB personeliyim neyin parası alınıyor cebinden çıkarıp vermezsen 1 Allah'ın kulu alamaz biz ÇARŞAMBALıYıZ hemşerim derizzzz abi..  :tamamdir
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

yakdogan

Alıntı yapılan: FRACTURE - Şubat 17, 2014, 11:30:31 öö

Ortalığı ben dindiririm İBB personeliyim neyin parası alınıyor cebinden çıkarıp vermezsen 1 Allah'ın kulu alamaz biz ÇARŞAMBALıYıZ hemşerim derizzzz abi..  :tamamdir
Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 17, 2014, 10:44:09 öö
Listeye adını yazdırıp,gelicem diyip gelmeyenler yada son dakika işi çıkıp gelemeyenler olacaktır . Tecrübe ile sabittir bu iş

O zaman herkes yiyip kalkıyor İlker'i tesisin bulaşıkları için bırakıyoruz :)

ottoman

Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

FRACTURE

"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

ottoman

Alıntı yapılan: FRACTURE - Şubat 17, 2014, 11:40:17 öö

O kadar pintiyim yani abi .Helal olsun <bye
hesabi ödeyerek bunu ispatlayabilirsin  bence , bak eline firsat geçti iste yanilt milleti ;)
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

pinardenizz

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 17, 2014, 10:44:09 öö

Listede adı olmayanlar ne yapsın bilemedim şimdi ben iptal edeyim biletleri :P
Birinin ar damarý ne zaman çatlar bilir misin?
Birinin gönül kýrýklýðýna ve göz yaþýna sebep olduðu halde sanki hiçbir þey yokmuþ gibi davranmaya baþladýðýnda..