23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cs

tiwvatan

selam arkadaşlar kısmetse bende geliyorum kardeşim ile beraber  bursa  :D
32 lt 531

hasta_twci

emre ve ozan kardeşim listede benim adımın yanına anne ve babamıda ekleyelim onlarıda getiriyorum nasip olursa
Rahatsýzzz etme baþka biþey istemem

RedLine

Beyler oldukca kalabalık olucaz - bulusma oncesı mekanle gorusup mutlaka masa rezerve yaptırın kimse acıkta kalmasın sonra ..
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

hasta_twci

gerek yok ümit abi gerekirse müşterileri döverek masa boşaltırız bu kalabalığa kafa tutacak adam yoktur
Rahatsýzzz etme baþka biþey istemem

Sayın

Yerimiz, masalarımız dahi hazır abi. Katılıma göre yine mekan ile görüşeceğiz.

RedLine

Alıntı yapılan: hasta_twci - Şubat 12, 2014, 18:10:15 öS
gerek yok ümit abi gerekirse müşterileri döverek masa boşaltırız bu kalabalığa kafa tutacak adam yoktur

şiddet yok  :yapma     aileler çocuklar var

( aç karnına olmaz , çıkışta ağız burun dalarız   :seytani   [size=78%]) [/size]
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

ottoman

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 12, 2014, 18:14:35 öS

şiddet yok  :yapma     aileler çocuklar var

( aç karnına olmaz , çıkışta ağız burun dalarız   :seytani   [size=78%]) [/size]
abi tok karnina hantallasirsin AC ken sen sen değilsin daha iyi bence ;)
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

RedLine

pörtük

Dayak muhabbeti için;

Güldür güldür 15. Bölüm (Zemin Kötü)   Şiddetle tavsiye ederim. Aşırı komedi.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

mericss

Arkadaşlar uzun zamandır bizde çok ümit ettik bursa buluşması , anıtkabir falan olmadı ama bu sefer sizlerle bizde tanışıcaz sanırım. Beni , eşimi ve oğlumuda yazın ;) Adapazarından gelicez , Kavacıkta saat kaçta buluşuruz ?

pörtük

Alıntı yapılan: mericss - Şubat 13, 2014, 11:25:26 öö
Arkadaşlar uzun zamandır bizde çok ümit ettik bursa buluşması , anıtkabir falan olmadı ama bu sefer sizlerle bizde tanışıcaz sanırım. Beni , eşimi ve oğlumuda yazın ;) Adapazarından gelicez , Kavacıkta saat kaçta buluşuruz ?

Otobandan Gebzede çıkış yaparsan Tuzla Sapağında karşılayabilirim.
506 861 73 37

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

mericss

Tamamdır o zaman bir gün önce telefonlaşır , haberleşiriz. teşekkürler ....

EMREREN

Alıntı yapılan: mericss - Şubat 13, 2014, 11:25:26 öö
çok memnun oluruz :) size yakın olan arkadaşlar o gün size yardımcı olacaktır :)

yakdogan

Alıntı yapılan: mericss - Şubat 13, 2014, 12:12:49 öS
Tamamdır o zaman bir gün önce telefonlaşır , haberleşiriz. teşekkürler ....

hemşerim  :tamamdir