23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pörtük

Valla şuanki milletin heyecanına bakarsak ve Bursa'dan Fatih gelecekse ben illaki bir şekilde orada olup bu anları ölümsüzleştirmeliyim diye düşünüyorum.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

mediz

Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 04, 2014, 11:10:06 öö
Valla şuanki milletin heyecanına bakarsak ve Bursa'dan Fatih gelecekse ben illaki bir şekilde orada olup bu anları ölümsüzleştirmeliyim diye düşünüyorum.
İnsan her buluşmada aynı klasik tavrı takınır mı. Ferhan inan yokluğun hissedilmiyor olmasan.
Belki de… “Saðlýk”a en ziyâde zararlý olan “insanlar”dýr!?..

“Ayný dili konuþanlar deðil, ayný duyguyu paylaþanlar anlaþabi­lir…” (Mevlana)

EMREREN

Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 04, 2014, 11:10:06 öö
abi kesin gelmen lazım

pörtük

Alıntı yapılan: mediz - Şubat 04, 2014, 11:12:25 öö
İnsan her buluşmada aynı klasik tavrı takınır mı. Ferhan inan yokluğun hissedilmiyor olmasan.

Lan ne adamsın. Dün akşam 17 Dakika konuştuğumuzu sonrasında neden söz veremediğimi hatırlamıyorsan erken bunama var diyecem.

Ha gelmemi istemiyorsan sen gelme de bende ona göre program yapayım.  <lac

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

EMREREN

mediz

Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 04, 2014, 11:15:25 öö
Lan ne adamsın. Dün akşam 17 Dakika konuştuğumuzu sonrasında neden söz veremediğimi hatırlamıyorsan erken bunama var diyecem.

Ha gelmemi istemiyorsan sen gelme de bende ona göre program yapayım.  <lac
Konuştuğumuz dakikaları mı saydın. Biliyorum elbet nükte ettik.

pörtük

Alıntı yapılan: mediz - Şubat 04, 2014, 11:19:20 öö
Konuştuğumuz dakikaları mı saydın. Biliyorum elbet nükte ettik.

Heralde dakikaları saydım. Sonuçta ben seni aramıştım ve kontörler benden gidiyordu. Sende bir kapatmak bilmedin hee. Kapatıyorum diyorum halen daha uzatıyorsun yani. =)

EMREREN

evet bululşma 23 şubat günü :) orda sınırsız konuşursunuz

mediz

Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 04, 2014, 11:26:15 öö
Heralde dakikaları saydım. Sonuçta ben seni aramıştım ve kontörler benden gidiyordu. Sende bir kapatmak bilmedin hee. Kapatıyorum diyorum halen daha uzatıyorsun yani. =)

Bu son Emre
Bundan sonra çaldır ben ararım. Dışarı çıkınca 50 dakika yollarım ver operatörün adını. ;D

FRACTURE

"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

ottoman

Alıntı yapılan: FRACTURE - Şubat 04, 2014, 13:50:42 öS
İlker ATLı ve ailesini ekler misiniz? Rica etmekteyim.
paşam sen rica etme emret yeter  :tamamdir
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

RedLine

''  4-Dinçer çolak (Diado) -   ?    ''    Dinçer adının yanı niye boş kardeşim,senin gibi karizmatik bir kardeşimin yanlız olduguna gönlüm inanmak istemiyor...
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

diado

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 04, 2014, 13:56:11 öS
''  4-Dinçer çolak (Diado) -   ?    ''    Dinçer adının yanı niye boş kardeşim,senin gibi karizmatik bir kardeşimin yanlız olduguna gönlüm inanmak istemiyor...

ümit ; emre ve ozanla dolşmaya devam ettikce bizim ismimizin yanı hep boş oluçak  :offf :offf :offf

:D :D :D

twingoyu satıcam sahın alıcam
41 D 8101 / 1999 / alize / sunroof / 2airbað / ANASONYEÞÝLÝ
http://www.twingofanclub.com/twingocular-sohbet-muhabbet/ufak-bir-ayrinti-diwi-m/

Fevcin

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 04, 2014, 13:56:11 öS

Esra Erol'a yollicaz :)

FRACTURE

2 tane var ormanın ıcındeki İse HASıR RESTOURANT olarak geçiyor o da İbb nin Bir de deniz kenarında var.
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)