İstanbullu Twingo severler 25 Haziran'da Riva'da iftarımızı açıyoruz.

Başlatan TwinRS, Haziran 12, 2016, 15:54:21 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XFACTOR

Arkadaşlar günaydın herkese, hayırlı haftalar.
Katılım sayısına göz atmak için listeye girdiğimde liste boş görünüyor.
Teknik bir sıkıntı mı var acaba?  <hımm  Kontrol eder misiniz lütfen.
Yakamozzz ...

TwinRS

Günay farkındayım düzelttim yedekledim de aynı zamanda.Rahatsız tipler hayatın her yerinde olduğu gibi malesef burda da var :sopa

LEVENT ÇELİK

RENOCUPROF

İYİ NİYETSİZ SAMİMİ OLMAYAN  KARAKTERSİZ      ...ŞU AYDA  BİLE  İFTAR ORGANİZASYONU SABOTE EDECEK  MAHLUKATLAR  VAR    ORTALıKLARDA :sopa2 :sopa2 :sopa2 :sopa2

RedLine

Listeye bılgılerınız gırdıkten sonra herhangı bır ışlem yapmadan cıkmanız yeterlı verı kaybına neden olmamak ıcın ,sayfa otomatık olarak kayıt edıyor zaten.

Bilinçsiz yada istem dışı bir işlem olmuş olabılır katılımcılar tarafından , uyarmak yada nasıl kullanılacagını anlatmak Hemen asıp kesmekten yada kötü konuşmaktan iyidir , olgunluk ve büyüklük bunu icap eder..
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

Cadde53

Aile sorunlarından dolayı gelemeyecem hepinize şimdiden hayırlı iftar laf

RENOCUPROF

la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.........................

LEVENT ÇELİK

Alıntı yapılan: RedLine - Haziran 20, 2016, 13:56:51 öS
Listeye bılgılerınız gırdıkten sonra herhangı bır ışlem yapmadan cıkmanız yeterlı verı kaybına neden olmamak ıcın ,sayfa otomatık olarak kayıt edıyor zaten.

Bilinçsiz yada istem dışı bir işlem olmuş olabılır katılımcılar tarafından , uyarmak yada nasıl kullanılacagını anlatmak Hemen asıp kesmekten yada kötü konuşmaktan iyidir , olgunluk ve büyüklük bunu icap eder..

Sabah yeni bir üye forum kuralları bölümüne "iftar programı" yazıp bırakmış. Kasıtlı bir hareket olduğu aşikar Ümit.

Kalbin dogru niyetin güzel ama bozuk tiyniyetli insanlara da hakettiği gibi davranmak vacib oluyor bir yerde

RedLine

Olur öyle şeyler levent abi , insanların niyeti fikri zikri kötü diye bizdemi kötü olalım.

Bak ustamız ne güzel sabır çekmiş işte , sabır çekip tevekkül edicez abi , yoksa kalp kırmak için bir söz yeter , mübarek ayda elhamdülillah müslümanım diyen insan kalp kırmamalı bence !
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

ozcan4x4

Alıntı yapılan: TwinRS - Haziran 20, 2016, 12:14:01 öS
Günay farkındayım düzelttim yedekledim de aynı zamanda.Rahatsız tipler hayatın her yerinde olduğu gibi malesef burda da var :sopa
Abi listede benim ismim vardı.
Kim yazdı bilmiyorum fekat ben gelmiyorum..
Malum hafta sonu aile iftarları var...
Çıkarırısan iyi olur
twingo alýrken neye dikkat etmeliyiz ???
cevap: tabiiki Ý.A ....

TwinRS

Alıntı yapılan: ozcan4x4 - Haziran 20, 2016, 22:38:51 öS
Abi listede benim ismim vardı.
Kim yazdı bilmiyorum fekat ben gelmiyorum..
Malum hafta sonu aile iftarları var...
Çıkarırısan iyi olur
Tamam dır Özcan  <idea

Ebu Boran

Bu sene Gelmeyi çok istiyordum ama maalesef twimi kısmet olursa ekim-kasım gibi alıcam....seneye hiç kaçış yok.... <bye

Fevcin

Alıntı yapılan: Ebu Boran - Haziran 22, 2016, 16:46:06 öS
Bu sene Gelmeyi çok istiyordum ama maalesef twimi kısmet olursa ekim-kasım gibi alıcam....seneye hiç kaçış yok.... <bye

Twisi olmayan gidemiyor diye bir ibare yok.

Twingoseverler derken sizleri de kapsiyor o sözcük :) katılım sağlayabilirsiniz. :anlastik

Ebu Boran

RedLine