3 Nisan 2016 Bahara Merhaba Kahvaltısı

Başlatan Sayın, Mart 23, 2016, 14:09:51 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın

Tamamdır abi  :)

Emreye söyledim de onun durumu daha belli değil Cüneyt. Neyseki açık büfe değil dimi Ümit abi  ;D

RedLine

Yok , allahtan serpme kahvaltı ozan  <hehe
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

KeReMCeNK25

sere serpe kahvaltı ?

:yapma  Çok sevgili pek muhterem Ümit Bey bilir kişi olarak normal kahvaltı ile serpme kahvaltı arasındaki fark nedir ?

RedLine

Alıntı yapılan: KeReMCeNK25 - Mart 28, 2016, 09:56:46 öö
sere serpe kahvaltı ?

:yapma  Çok sevgili pek muhterem Ümit Bey bilir kişi olarak normal kahvaltı ile serpme kahvaltı arasındaki fark nedir ?

Normal kahvaltıda karnın doyar ama serpme kahvaltıda hem karnın hem gözün doyar :)
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

KeReMCeNK25

Alıntı yapılan: RedLine - Mart 28, 2016, 12:15:37 öS

Normal kahvaltıda karnın doyar ama serpme kahvaltıda hem karnın hem gözün doyar :)

combo diyorsunuz yani  8) 
[size=78%]bu açıklayıcı bilgi için kamuoyu adına size teşekkür ederim [/size] :nazar

yakamozkan

... adýmýz zaten imza.bide kaðýtmý karalayalým ...

RedLine

ismetatam

Merhaba,
Ben de eşimle katılmak istiyorum. Arkadaşlarla ve Osman ustayla tanışmayı çok istiyorum. Twingom Datça'da olduğundan Honda ile geleceğim.

TwinRS

Alıntı yapılan: ismetatam - Mart 29, 2016, 09:49:04 öö
Merhaba,
Ben de eşimle katılmak istiyorum. Arkadaşlarla ve Osman ustayla tanışmayı çok istiyorum. Twingom Datça'da olduğundan Honda ile geleceğim.
Sorun yok tabiki katılabilirsiniz.Honda ile gelen yöneticimizde mevcut  ;D

RedLine

Alıntı yapılan: TwinRS - Mart 29, 2016, 10:04:52 öö
Sorun yok tabiki katılabilirsiniz.Honda ile gelen yöneticimizde mevcut  ;D

Sayın moderatörüm ,

Bende twingo alacak para yok o yüzden hanımın arabasıyla iştirak etmeye gayret ediyorum efendim  ;D

yakamozkan

ben gelebilirim.akbil candır :)

biraz sıkıntılar var gibiydi.inşallah düzeliyor.pazar sabahı ustanın oraya gidersem ordan illaki bi twiye yanci olarak yazilirim  ;D

RENOCUPROF

Alıntı yapılan: yakamozkan - Mart 29, 2016, 15:35:24 öS
ben gelebilirim.akbil candır :)

biraz sıkıntılar var gibiydi.inşallah düzeliyor.pazar sabahı ustanın oraya gidersem ordan illaki bi twiye yanci olarak yazilirim  ;D
.......SEN İSTE ....... evden aldırırım seni   hatta ....(yatagandan aldırırım seni ) mandal  :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani :seytani tetik.............. :seytani :seytani

yakamozkan

<hehe  <hehe   <hehe  ;D  ;D  ;D
İleti Birleştirildi: Mart 29, 2016, 18:57:16 öS

>
sağol ustam.biliyom.
hele Bi pazar sabahınà gelelim.sonrasına bakacaz.
            bide sayın ustacigim evden ve diğer şii'den alma olayın için          ÇOK TENKU :)

cakirbulent

Sensiz olmaz özkan boğazımızdan geçmez muhakkak gel

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi