3 Nisan 2016 Bahara Merhaba Kahvaltısı

Başlatan Sayın, Mart 23, 2016, 14:09:51 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkancura

Yanlış saymadıysam son sayı 122 maşallah ben de olmak isterdim ama daha öncesinden bir planım vardı. Sizlere afiyet olsun inşallah bir sonraki etkinliğe ben de dahil olurum.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22S@met

Arkadaşlar size şimdiden iyi eğlenceler, aranızda olmayı çok isterdim ancak izin alamadigim için gelemiyorum.
â–'â–"█▀â–,,â–€<lac Yavru Bukalemun'um olmadan asla<lac â–,,â–€â–,,â–ˆâ–"â–'
â–'â–"â–ˆâ–,,â–€â–,,34 FV 3163â–,,▀█â–"â–'

LEVENT ÇELİK

çakır

Çok keyifli bir kahvaltı idi ama önemli olan dost ve sevdiklerimizle birlikte olmak

TwinRS

Herzaman ki gibi çok güzel ve yoğun katılımlı,keyifli bir etkinliği geride bıraktık.
Emeği geçen ve biz modlara yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Mekanın ufak tefek eksiklerini hoşgörün lütfen.Bugün havanın durumunu tam kestiremeyip serin olabileceğini mekan yönetimiyle düşünüp kapalı bölüme aldırdık.Yoğun katılım olunca birkaç masa biraz geç başladı ama bence manzarası olsun ,kahvaltısı olsun güzel bir mekandı.
Sonrasında ki konvoyumuz da Bağdat CD.de çok ilgi gördü.Rengarenk twilerimizle dikkatleri üstümüze fazlasıyla çektik. <clap

exelance

exelance

ffatihkaf

EmeÄŸinize saÄŸlık tüm twisever dostlarım birtek burdaki resimden bile güzellikler anlaşılıyo  <clap

remzi55600

Katıldığım en büyük ve en eğlenceli etkinlik oldu, güzel bir kahvalti ile baslayan sonrasinda caddede yapilan konvoy,her sey cok guzeldi hepimizi tebrik ediyorum :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TwinRS

Birkaç foto ile günü özetleyelim.Detaylı fotolar  twingo fan club face sayfasında..

CASPER_VıA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByEteRNaL

Tek kelimeyle süpersiniz.
Åžu twiden fışkıran insan güruhu konseptini  (ÅŸimdiden söylüyorum ) kullanacağım city izmirde

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TwinRS

E5 deki ucu bucağı belli olmayan konvoyumuzun resmini de paylaÅŸmadan edemiyeceÄŸim[emoji15] [emoji33]  [emoji41]

CASPER_VıA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22S@met

:nazar ArkadaÅŸlar süper bir buluÅŸma olmuÅŸ, emeÄŸi gecenlerin emeÄŸine saÄŸlık <idea
â–'â–"█▀â–,,â–€<lac Yavru Bukalemun'um olmadan asla<lac â–,,â–€â–,,â–ˆâ–"â–'
â–'â–"â–ˆâ–,,â–€â–,,34 FV 3163â–,,▀█â–"â–'

EKE58

Kaçırdığıma üzüldüğüm bir etkinlik oldu gerçekten. Gece üç buçuÄŸa kadar bilgisayar toplayıp geç yatınca sabah çalan alarmı kapattığımı bile hatırlayamayacak kadar yorgun uyumuÅŸum  :offf

mhg1907

Çok güzel bir buluşma olmuş sanırım, son güne kadar ayarlamaya çalıştım ama nasip değilmiş. ınşallah başka sefere ben de aranıza katılırım <idea