29 Ekim 2015 Cumhuriyet Bayramı Etkinliği

Başlatan Sayın, Ekim 07, 2015, 22:30:04 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yine en güzel şekilde hep beraber kutlayalım istiyoruz.

Saat 10:00'da Merter Şelale Kafede güzel bir kahvaltı sonrası EdirneKapı Şehitliğini ziyaret edeceğiz.

(Kişi başı kahvaltı fiyatı 20 TL)

Sonrasında Boğaz Köprüsü ve Bağdat Caddesini rengarenk Twilerimizle konvoy halinde turlayacağız. Günün yorgunluğunu ise Bostancı Beltur'da çaylarımızı yudumlarken sohbetle atıyoruz.

Her tarafımız bayrak olsun istiyoruz, istisnasız her tarafımız. En çok O'na ihtiyacımız var şu günlerde.

Basın mensupları misafirimiz olarak bizlere eşlik edecektir..

Katılım Listemizi Dolduralım Arkadaşlar;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Eer_LvhM2CNWsVZOE1PN7HAoURnu2kVkdeOaBuRnVBı/edit?usp=sharing

maniacemre

Büyük bir heyecan ve coşkuyla geliyorum. +1 olarak  :tamamdir

TwinRS

Tabiki bayraklarimizla orada olacagiz. Herkesin bu anlamli gunde yanimizda olmasini istiyoruz

eyyuppacal

Bende geliyorum :)ama 2ye kadar sizinleyim malum calisiyorum:(

GT-ı9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

T.Çekmeköy
Eyyup PAÇAL

ffatihkaf

Bizlerde twingo ankara ailesi olarak Ankarada güzel bir etkinliğe imza atacağız inşallah çalışmalar sürüyor. Planlarımız arasında 29 ekimde konvoy halinde eski meclis, Atamızı ziyaret ve Çocuklarımızın güzel vakit geçireceği Hava Müzesinde programımızı sonlandıracağız. Forumda bulunupta ankarada olan twidostlarımız daha önce görüşmediğimiz insanlarla ve twileriyle yanımızda olmalarından büyük sevinç duyacağız. Detaylar netleşince etkinlik açacağım teşekkürler.

ÜSKÜDARLI

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım. 29 Ekim Cumhuriyet bayramını hep birlikte en güzel şekilde kutlamak istiyoruz.

Forum yönetimi ve bölge moderatörleri ile yaptığım görüşmeler sonrasında Cumhuriyet bayramı kutlamasını eş zamanlı olarak İstanbul, İzmir, Ankara ve Ordu-Samsun ile birlikte yapmak istiyoruz.

İzmir' den Ümit Uslu ile Ordu-Samsun'dan Cüneyt İlkay ve Deniz Türkmen ile telefonda görüştüm, bu arkadaşlarımız kendi bölgelerinde organize olacaklar. Bursa dan Fatih Evcin kardeşimizden de destek bekliyoruz. Ankara moderatörü ile de irtibata geçilecek.

İstanbul, İzmir, Ordu-Samsun illerinde habercilerle görüşeceğim. Yerel basın ve ulusal haber ajansları ile irtibat halinde olacağız. Geçmiş tecrübelerimizden bildiğimiz üzere 29 Ekim de diğer sivil toplum kuruluşları da kutlamalar yapacağı için basın mensupları o gün yoğun bir tempoda çalışıyor olacaklar ve bizlere katılmaları konusunda elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Twingo Fan Club ailesinin sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak istiyoruz. Bayraklarımızı hazırlayalım ! Faaliyette olduğumuz tüm illerde güzel bir bayram kutlamak ümidiyle ...

Sağlıkla kalın ...
'' Kartal'ý vuran ok kendi tüyünden yapýlýrmýþ '' Türk Atasözü

XFACTOR

Herkese günaydın,

Çalıştığım firma tatil ederse bende aranızda olacağım inşallah. Bir aksilik olmazsa küçük biri twingo fanatiğini de yanımda getireceğim.  :cimcime <smiledance
Yakamozzz ...

LEVENT ÇELİK

Karagöz'ümle birlikte oradayız inşallah  :parti

remzi55600

Oradayız :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolgakamil

Bende orada olacağım bir aksilik olmazsa. Hem yeni twim konusunda siz abilerimden tavsiye almak istiyorum.

MCT31

Osmaniye yakınlarında da etkinlik olsa da bizde gelsek :o

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dik Durabilmek Ýçin Herzaman Doðru olmalýsýn

Cadde53

cuneytilkay

Tam destek hep destek insallah es zamanli olarak bizde organize olacagiz simdiden size kolay gelsin ;)

Sayın

Katılım listemizi buradan doldurabiliriz, yine çok güzel olacak.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Eer_LvhM2CNWsVZOE1PN7HAoURnu2kVkdeOaBuRnVBı/edit?usp=sharing

unal0022