istanbul ici hafta sonu piknik keyfi

Başlatan stone, Eylül 02, 2014, 22:28:45 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pörtük

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

pörtük

Pörtük ajans farkı ile hafta sonu fırtına bekleniyor.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

merhans

peş peşe 2 etkinlik ağır gelir artı pazartesi oğlum anaokuluna başlıyor kayıt parası aidat servis parası okul alışverişi bide twiye aldığım sensör bu ay maddi olarak bana yeter

gelmek istesemde maalesef aile ekonomisi açısından aranızda olamayacağım

katılacak herkese şimdiden güzel bir gün güzel bir piknik olmasını dilerim,saygılar
İleti Birleştirildi: Eylül 05, 2014, 21:08:17 öS

>
cuamartesi akşam fabrikanın yaz sonu partisi olacaktı onuda hava muhalefeti nedeniyle haftaya cumartesiye ertelediler
İleti Birleştirildi: Eylül 05, 2014, 22:10:14 öS

>
http://mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx#sfU

hava durumu yağış veriyor arkadaşlar belki bir B planı kapalı bi mekan seçeneği olabilir
facebook twingo41
resim

stone

Gercektende bu hafta sonu hava durumu korkutucu

C.tesi gunu aksam son bi ihtisare yapalim burada arkadaslar  ona gore pazar gunu rezil olmayalim oralarda
imza atmayý bilmiyorum parmak bassam olmazmý...

yakamozkan

21eylul hava durumuna bakin.14 eylülde olabilir.
... adýmýz zaten imza.bide kaðýtmý karalayalým ...

ottoman

gök gürütülü sağnak yağış deniliyor , dün baktığımda bulutlu idi demek durum vahim , şuan son durum nedir kenan neye karar verdiniz
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

pörtük

Ben arabayı yikadigim için yağmurlu. Dua edin iç dış yikamadim. O zaman hortum çıkıyo.

pörtük

Şu an G.o.pasa küçükköyden bildiriyorum. Burda yağmur fena. Öküz gözü gibi kocaman kocaman yağıyor

RedLine

seyrantepe'den yazıyorum. burası günlük güneşlik.balonda güneşleniyorum :)
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

RedLine

Yuuuuhaaaa
Böyle bir hava değişim olayı yok. :)
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

pörtük

ottoman

beyazıttan yazıyorum nemlı sıkıcı bir hava hakim burada ama döktüreceğe benziyor,  piknik olayı ıptalmi arkdaşlar ?

RedLine

iptalmi olsun istiyorsun mahmut ?

amacın nedir , habire aynı şeyi sorup duruyosun..!

ottoman

Alıntı yapılan: RedLine - Eylül 06, 2014, 12:12:20 öS
iptalmi olsun istiyorsun mahmut ?

amacın nedir , habire aynı şeyi sorup duruyosun..!
yukarıda herkez hava durmunun kötü oldugundan bahsettı eğer iptal olursa programımı ona göre yaparım bende dıye dedim umıt abi , ayrıca neden ıptal olmasını ısteyeyeim isteyen gelır ısteyen gelmez

pörtük