23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın

Tapatalk resimleri haddinden fazla sıkıştırıyor abi o yüzden böyle bir problem var.

RedLine

Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

ÜSKÜDARLI

Ümit,

Seninle sohbet güzeldi, telaştan kısa sürdü hakkını helal et . Yeniden görüşelim ...
'' Kartal'ý vuran ok kendi tüyünden yapýlýrmýþ '' Türk Atasözü

RedLine

Alıntı yapılan: üsküdarlı - Şubat 24, 2014, 13:53:04 öS
Ümit,

Seninle sohbet güzeldi, telaştan kısa sürdü hakkını helal et . Yeniden görüşelim ...

eyw,abi helal olsun ne demek, yine görüşücez abi inş..
Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

pörtük

Arkadaşlar sizden rica etsem buluşmaya katılanlarda aşağıda verdiğim plakaların kimlere ait olduğu (isim ve forum kullanıcı adı) hızlı bir şekilde güncellenebilirmi_? Benim için çok acil diyebilirim.

34 JSS 81 - Uğur Fadime Gökdemir - Berber
16 JE 126 - Emre Eren - EMREREN
34 TE 4151 -
34 YK 4252 -
67 TK 179 -
41 RU 152 - Fethi YEĞİN - Twicooper
06 ALA 49 - Cihan Akyollu - HastaTwici
34 UT 8507 -
06 GU - 814 -
34 T 7688 -
34 VY 1852 -
16 LKH 50 - Fatih Evcin - Fevcin
34 VY 8198 -
34 TT 3818 -
34 VE 3957 -
34 VSU 02 - Mahmut Sunar - Ottoman
54 TF 026 -
32 LT 531 -
34 US 4983 -
34 GR 673 -
59 PR 725 - Ferhan KARA - Pörtük
16 AE 894 -
34 SGU 47 - Osman Topçu - RENOCUPROF
54 YH 031 -
38 BR 981 -
34 UH 1258 -
Tamponsuz -
34 ZK 8404 -
34 AOM 37 - Ozan Sayın - Sayın

Sayın Sayın, bana bu plakaları sayın. sayan kişilerin torumlarını da sonradan silebiliriz. Konvoydaki katılım bu araçlardan ibaret.

Daha düzenli olmasını isterseniz google aracılığıyla oluşturduğunuz excel formatını bu liste için yapabilirsiniz. Yalnız Plaka sıralaması karışmazsa sevinirim.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

mediz

Belki de… “Saðlýk”a en ziyâde zararlý olan “insanlar”dýr!?..

“Ayný dili konuþanlar deðil, ayný duyguyu paylaþanlar anlaþabi­lir…” (Mevlana)

Sayın

Ferhan abi çok acilse ilk sayfadaki Google döküman listesinden ulaşabilirsin.

Akşama bende sana ulaştırabilirim.

RedLine

Alıntı yapılan: mediz - Şubat 24, 2014, 14:31:36 öS
Neyin peşindesin <s1

Abi gene bir film çeviriyo bu ben size diyim,alayınızı trafik şubeye deşifre edecek.. :P

ottoman

Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

FRACTURE

"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

mediz

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 24, 2014, 14:43:07 öS
Abi gene bir film çeviriyo bu ben size diyim,alayınızı trafik şubeye deşifre edecek.. :P
Mahmut'tan dönerken Trafik polisi durdurdu bizi nasıl bir adamsa artık el fenerini tuttu Ferhan'ın gözüne tipe baktı sağa çek dedi Allah'tan çoluk çocuk vardı yoksa alırlardı bizi. İntikam peşinde olabilir.

RedLine

Alıntı yapılan: mediz - Şubat 24, 2014, 14:53:17 öS
Mahmut'tan dönerken Trafik polisi durdurdu bizi nasıl bir adamsa artık el fenerini tuttu Ferhan'ın gözüne tipe baktı sağa çek dedi Allah'tan çoluk çocuk vardı yoksa alırlardı bizi. İntikam peşinde olabilir.

Heh , işte o polisin bu sabah görev yeri değişmiş  :o 

( ya bu ferhan'dan ben acayip tırsıyorum , var o adamda bir şey ama daha göremedim gözümle )

pörtük

Allah aşkına Plakalar elimde varken isimleri alıp niye trafiğe vereyim. Ayrıca plakalar ile nasıl bir buluşma ayarlıyabilirim.

Dağıtırım ulen burayı. =)

Güzel bir şey olacak. Beklemeniz lazım.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

RedLine

Alıntı yapılan: FRACTURE - Şubat 24, 2014, 14:53:09 öS

Plan derken yeni bir buluşma fln mı? <s1

Dur ilker daha kalktığımız sandalyenin minderi soğumadı :)

mediz

Klasik dandik geçişleri olan videolarına bir yenisini ekleyecek işte bu kadar basit. Arabanın resmini çekmiştir sahibinin adını da kayan yıldızlar şeklinde yazıp video yapacak nokta <smiledance