24 Nisan İzmir Buluşma & Twi Konvoyu

Başlatan aytuq, Mart 21, 2011, 15:06:44 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acarcim

konuyu canlandıralım bende buluşma kısmına katılıyorum. (konvoyda yokum)
1999 Twingo Alize (BADEM)
(ACARTACHO / TWI-TACHO / TWIPUTER / ACAR-LPG / LPGmeter / RPMmeter)  mucidi

ersin

BlueBeach

Katılım Listesi Oluşturulmamış ama FaceBook'ta Etkinlik var. Oradan da yararlanabilirsiniz.

İzmir Buluşması Katılım Listesi

aytuq

ben malesef katılamıyorum. Organize edip de katılamamak kötü bişey ama twi mi tamir ettirme fırsatı bulamadım bu yuzden malesef ki katılamıycam.
09 D 5017 (2014- ..... ) / 2001 Lal Kýrmýzý OpenAir & Airbag & Klima  http://www.twingofanclub.com/twingocular-sohbet-muhabbet/lil'-devil/

35 DVJ 73 (2010-2012) / 1998 Lal Kýrmýzý  OpenAir & Airbag & Klima http://www.twingofanclub.com/index.php?topic=5412.30

sonerilgen

yenî katilim lîstesî oluşturulmamiş kîmler gelîyor tam larak bellî deyîl  ben yînede îkeada lucam tek basima da lsam resîmer çekîp koyucam

tunacan

tunacan

sonerilgen

herseye ragmen guzel buluşma oldu katilim cok azdi ama yeni dostlar edindik  birdahaki bulişma için tire yi sectik ailelerle yapilacak ve  piknik tarzinda olcak gelmeyen cok sey kaciracak

acarcim

3 twingo 1 kangoo vardı

acarcim
ersin
soner
tunacan

by_ey

oooff oof bende ora olmayi cok istemistim ama hastaydim yerimden kalkamadim biradahaki sefere insallah yaninizda olucam
my bŁacK SnaĶĕ»=»=»=»
www.twingofanclub.com/index.php?topic=7730.0
                '▌",█",'▌'",",█'▌ '▌'                   © σяιgιиα,," ρяσfι,,"" ®

BlueBeach

acarcim

Alıntı yapılan: BlueBeach - Nisan 25, 2011, 15:49:21 öS
1 adet mi fotoğraf ?  :sopa
zaten hepi topu 3 araçtı Saner, onlarda tek foto karesine sığınca başka çekmedim hehe  <hehe

sonerilgen

evet  3 arac olmasi kareografik fotolar icin yetersizdi ayrica hep ikea hep ikea  ve hep ayni yerde cekilmiş fotolarimiz oldugu icin onceki fotolari yanina eklesek belli olmaz  oyuzden idare edicez bu fotoyla  birdaha ki sefere  izmir tire kaplan degirmen dere  gezisi duzenliyoruz  umarim katilim iyi olur 

tunacan