20 Ağustos Cuma İstanbul Twingofanclup İçin Sahur Vakti

Başlatan twidream, Ağustos 16, 2010, 16:22:24 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tek61

--

twidream

Alıntı yapılan: tek61 - Ağustos 16, 2010, 17:57:40 öS
yani kaçmaz o zaman +1 diyelim

<clap  :tamamdir

tarihte sıkıntı yok cumayı cumartesiye bağlayan gece

tek61

--

FelixCrail

cumartesi 8:30 da iş başı yapacağım için sahura gelemicem. iftarda buluşuruz  :)
BMW E60

erkank

Ben de cuma gecesi 12:00 de halı saha yapacağım için gelemiyeceğim. Ama iftarda varım :)
twingofanclub.com :)
----------------------------------------
97 model 1.2 Renault Twingo  Saks Mavi ( bildiðin lacivert :) )
Erkan Karakaþ - Ýstanbul

twidream

Alıntı yapılan: erkank - Ağustos 16, 2010, 16:32:21 öS
bana uyar.

erkan daha bi kaç saat önce bana uyar diyordun ne oldu bize söz verdikten sonra başka yeredemi verdin aaa sen böle yaparsan  <hımm

dayi1

Beni de yazın SAHUR da oradayım.. [ Avrupa yakası olduğu için daha mantıklı geldi :)) ]
34 GHM 31 1997 model Yeþil(Filizi) Tiwi Oðlum :)

http://www.twingofanclub.com/index.php?topic=4768.0

twidream

Alıntı yapılan: dayi1 - Ağustos 16, 2010, 22:51:44 öS
Beni de yazın SAHUR da oradayım.. [ Avrupa yakası olduğu için daha mantıklı geldi :)) ]
:tamamdir

SYR

Alıntı yapılan: erkank - Ağustos 16, 2010, 21:32:04 öS
Ben de cuma gecesi 12:00 de halı saha yapacağım için gelemiyeceğim. Ama iftarda varım :)

erkan sende ılk defa bı U turn goruyorum nıe vazgectın hayırdır ?  ???
Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

644. uye  :)

ORKO

Alıntı yapılan: erkank - Ağustos 16, 2010, 21:32:04 öS

halı saha maçı sahura engelmi anlamadım birden böyle bir karar enteresan oruçmu tutmayacaksın erkan yoksa
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

ORKO

Alıntı yapılan: ORKO - Ağustos 16, 2010, 17:45:20 öS
saat kaçta orda olalım moruk  :)

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

twidream

Serkan kardesim saat konusunda o gun gelen arkadaslarimizdan cumartesi isi olanlar iste Sabah kalkmasinda biraz slklntl duyucaz saat su yonde olsunmu diye bi talep gelirse onlarada gore hareket edelim yoksa sorun degil su saat olsun derim AMA geliceklerden bu durumda olanlar taleplerini soleseler daha iyi sanki

ORKO

Skoda Fabia

www.sihirshow.com

SYR

bence 2:45 gibi mekanda bulusup saat 3 :00 te masalara oturup kahvaltıya baslasak ıyı olur die dusunuyorum  <shake
Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

644. uye  :)