20 Ağustos Cuma İstanbul Twingofanclup İçin Sahur Vakti

Başlatan twidream, Ağustos 16, 2010, 16:22:24 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twidream

biz çiftçimizi,memurumuzu,işçimizi,öğrencimizi düşündük... :)
haydi arkdaşlar :)
hürkan'a haber edelim dicektim siteye girmiyor epeydir ama haber gitmiş kendiside geliyor, ercan ağbimizde konuyu okumakta bekliyoruz :)) son gelişmeler bunlar

tek61

halisim diyordum  bu tarafta neden olmuyor iftar falan tam onun üstüne sahur  düşünülmüş çok güzel ama c.tesi çalışıyorum nasıl olurki
--

SYR

Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

644. uye  :)

yakdogan

Alıntı yapılan: twidream - Ağustos 16, 2010, 16:39:30 öS
o saatte yol tertemiz açık, uzun yol yapar gibi cruise control sistemini aç ohh sabit hızla gel yaw.iftar vaktinde avrupa yakasından anadoluya gidicek arkdaşlara kötü gaz verme :) iftar saatinde yolu köprüyü düşün bide sahur saatinde dimi ama  :tamamdir

Peki yaz beni de o zaman, ilk buluşmaya gelişim bir sahur vakti olsun :)

twidream

ercan ağbim sen kalkıp eskişehire gelmiş ağbimizsin 24 saat içinde kaç yüz km yol yapıp onca gezi yorgunluğundan gelip öbür gün iş başıydı buna rağmen bu yorgunluğa değdi dediydin şimdi şehir içinde en önemliside trafiğin uykuda yolların açaık olduğu saatte bi şehir içi tarifesi yapıcaksın :) yaparsın bi güzellik gelirsin yaw

SYR

Alıntı yapılan: twidream - Ağustos 16, 2010, 17:27:42 öS
ercan ağbim sen kalkıp eskişehire gelmiş ağbimizsin 24 saat içinde kaç yüz km yol yapıp onca gezi yorgunluğundan gelip öbür gün iş başıydı buna rağmen bu yorgunluğa değdi dediydin şimdi şehir içinde en önemliside trafiğin uykuda yolların açaık olduğu saatte bi şehir içi tarifesi yapıcaksın :) yaparsın bi güzellik gelirsin yaw

+1  ;)
Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

twidream

ORKO

Skoda Fabia

www.sihirshow.com

SYR

beyler ben kacıorum aksam bakacam lısteye eklenecek bı kac kısı daha olusun ya zayıf kaldı lıste  hadı gelecek olanlar konuya bakanlar ıcraat ıstıyoruz ;)

yakdogan

Bide nerde burası tam olarak? siteden baktım ama sadece adres var, tarif yada kroki yok  <dontknow

tek61

21 ağustos sahur olmuyormu 12 den sonra benmi yanlış anladım acaba
--

twidream

cuma gecesi yani cumartesiye bağlanan gece evet ağbi 21 olmuş oluyor iyi bi açık buldun :)
başlıkta tam açıklayamadık sanırım ama cuma gecesi yani cumayı cumartesiye bağlayan gece :)

bu arda iş yerindeyim ibb.gov tr açılmıyor gece bana kalırmı bilmem belki başka arkdaş uydu fotoğrafından tarif verir  en geç gece tarifi veririz.karşıdan gelecek arkdaşlar içinde çok kolay öle alengirli değil sıkıntı yok merak etmeyin ok

tek61

--

tek61

sahurda ki oruç twingo fan clup ile başlayıp yine aynı arkadaşlarla iftar olacak güzel zamanlama inşallah herkes katılır hiç olmaz ise birine katılım olur
--

ORKO

Alıntı yapılan: twidream - Ağustos 16, 2010, 17:56:05 öS
cuma gecesi yani cumartesiye bağlanan gece evet ağbi 21 olmuş oluyor iyi bi açık buldun :)
başlıkta tam açıklayamadık sanırım ama cuma gecesi yani cumayı cumartesiye bağlayan gece :)

bu arda iş yerindeyim ibb.gov tr açılmıyor gece bana kalırmı bilmem belki başka arkdaş uydu fotoğrafından tarif verir  en geç gece tarifi veririz.karşıdan gelecek arkdaşlar içinde çok kolay öle alengirli değil sıkıntı yok merak etmeyin ok

ağustos 21 i ctesi oluyor  ;D yanlış anlaşılmasın tarihler   :D
Skoda Fabia

www.sihirshow.com