Mini Bağdat Ocakbaşı Buluşması

Başlatan ORKO, Haziran 07, 2010, 17:55:57 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ORKO

Arkadaşlar yarın akşam yani 08.06.2010 salı akşamı saat 20:00 da ben,sayra,armi (armağan abi) meşhur bağdat ocakbaşında buluşacağız katılmak isteyen arkadaşları bekleriz..

ayd (aydın abi ) eski toprağıma ayak basmaya geliyorum sende ordasın biliyorum bekliyoruz  :)

1-ORKO
2 SYR
3-armi
4-TaYFuN
5-ayd
6-
7

Skoda Fabia

www.sihirshow.com

ayd

yeni yapılan caminin ordaki dükkanı devretti bilyosun.hastane yolundakimi içerideki yerdemi buluşacaksınız. kebap değil ama içli köfte <bigrin
gamsýz hayat herkeze farklý sunar garip oyunlarýný.

TaYFuN

çarşamba sabahı gümüşhaneye gidicem ama akşam fırsatını bulursam bende geliyorum...

Aydın abi içerdeki önünde su sebili olan yerde buluşuyoruz..

Twi Cooper S

ORKO

ayd: Tayfunun dediği gibi abi içerdeki bağdat ocakbaşında

ogundmr: Ogün güngören koyiçinde in kaymakamlığın önüne gel sor herkes gösterir onun tam karşısındaki sokaktan içeri gir 30 metre yürü bağdat ocakbaşı kime sorsan gösterirler bekliyoruz  :)
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

ogundmr

Alıntı yapılan: ORKO - Haziran 08, 2010, 08:53:23 öö
ayd: Tayfunun dediği gibi abi içerdeki bağdat ocakbaşında

ogundmr: Ogün güngören koyiçinde in kaymakamlığın önüne gel sor herkes gösterir onun tam karşısındaki sokaktan içeri gir 30 metre yürü bağdat ocakbaşı kime sorsan gösterirler bekliyoruz  :)

tabii yaaa :) kara buyun var altında misss :)

ORKO

;D

senide twingonla görmek istiyoruz en kısa zamanda ogünüm arayışlardaymışsın yastık altını çıkarmıssın  :D
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

ogundmr

Cıkardım yatık altındakı sarıları kulce kulce :)  gunde 5 kere sahibindendeyim twi ekleyen varmı yapısıcam hemen :)

ORKO

yapış tabi bırakma buldunmu zıpla hemen

istersen bende satarım 13 ver direk al twig bende kıllık bende  ;D
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

ogundmr

aldım dıyelım napcan gıne twi alcan :)  satma bosver :) degerını bıl twini bak bende yok :D

ORKO

Aklımda başka şeyler var sana 12 bırakırım yabancı değilsin düşün  ;) ;D
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

FelixCrail

babandan izin aldın mı da satıyorsun serkan.ruhsatı tarayıp koy şuraya da araba kimin öğrensin herkes.  :)
BMW E60

SYR

Alıntı yapılan: FelixCrail - Haziran 08, 2010, 12:41:19 öS
babandan izin aldın mı da satıyorsun serkan.ruhsatı tarayıp koy şuraya da araba kimin öğrensin herkes.  :)

<hehe <hehe <hehe <hehe <hehe

ruhsat sahıbının haberı var mı satıstan dolandırıcı senı  <hehe <hehe <hehe <hehe <hehe <hehe :seytani :seytani :seytani
Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

644. uye  :)

SYR

ruhsat sahibi kimse o konussun  :seytani :seytani :seytani
Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

644. uye  :)

fejolerli

??? arabadaki sarı çizgiye hasta oldum
en iyi twingo