23 Şubat Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri Kahvaltı Organizasyonu

Başlatan EMREREN, Şubat 03, 2014, 22:01:49 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LEVENT ÇELİK

Maşallah Twiler çiçeklerden yapılma kolye gibi görünüyor, rengârek. İşten dolayı gelemedim imrendim doğrusu.

haticersoy

Merhaba :)
Öncelikle bu kahvaltı organizasyonunda ki emeği geçen ve davet eden herkese teşekkürler. Uyumayı çok sevmeme rağmen pazar günü bu plan için erken uyandım ve hiç pişman olmadım diyebilirim :) Ortam gayet güzeldi. ilk kez erkek arkadaşımla böyle bir organizasyona katılmamıza rağmen çok güzel vakit geçirdik. Bunun yanında bayan misafirler için düşünülmüş ufak hediye içinde ayrıca teşekkür ederim. Bu güzel günden bir anı olarak kalacak ve zevkle kullanacağım ;)
Çok kaliteli olmasa da telefonumdan çekmiş olduğum birkaç fotoğrafı paylaşmak isterim. Tekrardan başka bir organizasyonda görüşmek ümidiyle. Hoşçakalın twingo ailesi ;)  Sevgiler..

EMREREN

bir bayandan bu sözleri duymak beni ve emeği geçen arkadaşlarımı daha mutlu etti :) umarın sıradaki etkinliğimizde sizleri tekrar aramızda görürürüz :) teşekkür ederiz

pörtük

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

mediz

Belki de… “Saðlýk”a en ziyâde zararlý olan “insanlar”dýr!?..

“Ayný dili konuþanlar deðil, ayný duyguyu paylaþanlar anlaþabi­lir…” (Mevlana)

Fevcin

gri olan boteks nickli arkadaş.

bordo olan Eski bursa arabası. Murat Köse'nın aracı face'de daha aktif bir abi.

pörtük

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

RedLine

Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

Fevcin

Alıntı yapılan: RedLine - Şubat 26, 2014, 10:54:41 öö
AE levent abının dıye bılıyorum !

Yanlış biliyorsun demek ki abi Adil'in eski arabası şu anda Murat Abi de .

RedLine

Bazýlarý alçak gönüllüdür , ama bazýlarýda ALÇAK olmaya gönüllüdür..  Zamanla Anlarsýnýz...

BatuR6

Güzel buluşmaydı arkadaşımı hastaneye kaldırdıkları için erken kalkmak zorunda kaldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Gerçekten büyük buluşmaydı :)
Zalýmýn twingosu carrot (:

ottoman

Alıntı yapılan: BatuR6 - Şubat 26, 2014, 20:51:22 öS
Güzel buluşmaydı arkadaşımı hastaneye kaldırdıkları için erken kalkmak zorunda kaldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Gerçekten büyük buluşmaydı :)
çok geçmiş olsun inşallah arkafasinin biseyi yoktur Allah şifa versin
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

BatuR6

Alıntı yapılan: ottoman - Şubat 26, 2014, 20:59:07 öS
çok geçmiş olsun inşallah arkafasinin biseyi yoktur Allah şifa versin
Sağol abi. Hayatta en değerli şey sağlık
Zalýmýn twingosu carrot (:

FRACTURE

Alıntı yapılan: Fevcin - Şubat 26, 2014, 10:22:36 öö
gri olan boteks nickli arkadaş.

bordo olan Eski bursa arabası. Murat Köse'nın aracı face'de daha aktif bir abi.

alo fatih hocam son durum nedir? Tüm araç plaka ve sahipleri çıkarıldı mı hâla aklım ermiş değil inan kozmik oda gibi ?
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

KeReMCeNK25

Alıntı yapılan: pörtük - Şubat 26, 2014, 10:22:52 öö
Meraba İbrahim.

bu berber arkadaşın çektiği videolar-resimler ne olduuu bilgin var mı ? <dontknow