25 ocak haliç kenarında sucuk mangal

Başlatan ottoman, Ocak 23, 2014, 16:44:20 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mediz

Belki de… “Saðlýk”a en ziyâde zararlý olan “insanlar”dýr!?..

“Ayný dili konuþanlar deðil, ayný duyguyu paylaþanlar anlaþabi­lir…” (Mevlana)

BatuR6

Zalýmýn twingosu carrot (:

mediz

BatuR6

FRACTURE

Alıntı yapılan: mediz - Ocak 23, 2014, 21:15:22 öS

Buldum yolcu koltuğumu <smiledance

Arabaların içinde yakarsınız artıok mangalları  <hehe
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

pörtük

Mangal bahane muhabbet şahane.  Biz bikaç dost bir araya geldikten sonra fırtına olsa o mangal yanar.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

ottoman

Alıntı yapılan: FRACTURE - Ocak 25, 2014, 10:17:56 öö

Arabaların içinde yakarsınız artıok mangalları  <hehe

valla ılkerım mevla oyle bor hava nasıp ettıkı on numara sahıl kenarı bır gram esıntı yok gıbı nerdeyse pırıl pırıl bır hava on numara ınsanlar bırde ekmek arası sucuk yeme yanında yat misali. gelme imkanı olupta gelmeyenler çatlasın :)
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

BatuR6

buluşma güzeldi çay içmeyek gelemedik vedalaşamadıkta adam akıllı ama herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. kaza yapmış olsakta moralimiz buluşmada düzeldi  <smiledance

ottoman

Alıntı yapılan: BatuR6 - Ocak 26, 2014, 00:40:05 öö
buluşma güzeldi çay içmeyek gelemedik vedalaşamadıkta adam akıllı ama herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. kaza yapmış olsakta moralimiz buluşmada düzeldi  <smiledance

kardeşim tekrardan çok geşmiş olsun çaya kalsaydınız keşke diyecem ama illaki siznde kendınıze gore sebeplerınız vardır olsun nasıpse tekrarında daha uzun ve daha morallı gorusuruz bundada vardır bir hayır
Önce hakký öðren , sonra haklýnýn kim olduðunu öðreneceksin.Hz Ali

BatuR6

inşallah abicim katılmayı planlıyorum artık buluşmalara  :)

SİNAN

Emeği geçen ve gelen herkese teşekkürler güzel bir aksamdi
98 TWÝ 130.000 KM KAPALI 34UE 6899 ÝSTANBUL
SAKS MAVÝ

mediz

Tüm katılan sucuk ve mangallara teşekkürler... pardon arkadaşlara ;D

FRACTURE

Alıntı yapılan: ottoman - Ocak 26, 2014, 00:23:24 öö
valla ılkerım mevla oyle bor hava nasıp ettıkı on numara sahıl kenarı bır gram esıntı yok gıbı nerdeyse pırıl pırıl bır hava on numara ınsanlar bırde ekmek arası sucuk yeme yanında yat misali. gelme imkanı olupta gelmeyenler çatlasın :)

Aynen.Benim ses kısıktı Erman ver Emre ile konuştum dün inanın sesim zor çıkıyordu şifayı yine kaptık
"Hasetçinin huzuru,Çabuk darýlanýn dostluðu, Yalancýnýn ise yiðitliði olmaz. Hz Ali (r.a)

pörtük

Akşamın soğuğunda orada bir araya gelerek muhabbetlerini ve dostluklarını esirgemeyen twidaşlara, buluşmaya gelemeyen bir twidaş olarak bende teşekkür ederim. Sanırım Fotoğrafçınız gelmedi. Ben hiç resim görmedim de_?

Ben Daha İyisini Çekene Kadar En İyisi Benim Çektiklerim.

Ya hatalarýnla yüzleþirsin..! Ya da hatalarýnla yüzsüzleþirsin..! Cahil olmak ayrý birþey; pislik olmak ayrý birþeydir..!!

FRACTURE

Alıntı yapılan: pörtük - Ocak 27, 2014, 10:07:20 öö
Akşamın soğuğunda orada bir araya gelerek muhabbetlerini ve dostluklarını esirgemeyen twidaşlara, buluşmaya gelemeyen bir twidaş olarak bende teşekkür ederim. Sanırım Fotoğrafçınız gelmedi. Ben hiç resim görmedim de_?

Ben Daha İyisini Çekene Kadar En İyisi Benim Çektiklerim.

Ben de analamadım yalan mı oldu buluşma farklı bişeyler mi var oyun içinde oyun mu var?