trakyalı twiciler kaç kişi acaba ?????

Başlatan hblack, Temmuz 30, 2011, 00:34:25 öö

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batu

Trakya'ya 1 twi daha katmak istiyorumm ancak bulursanız bana 1 tane (bilginizee) :)

XFACTOR

Günaydın Trakya/Avrupa, Hayırlı Cumalar. Allah dualarınızı kabul etsin.
Yakamozzz ...

carpediem_10

Günaydın. Avrupalılar olarak hareketlendirmişşiniz başlığı  :parti
Belki iyi bir adam olamadým. Ama kimsenin de adamý olmadým...

XFACTOR

Semih Trakya dediğimiz yer zaten Avrupa. Sıkıntı yok  ;)
Yakamozzz ...

hicazmac

Edirne'de benim saydığım 6 tane twi var. Birisi yan komşum ve yakında 7.si de ben olacağım  :seytani 

XFACTOR

Merhaba Yusuf. Çorludan Edirne'ye kadar birçok arkadaşımız var.
Koşun kim acaba? Belki tanıyoruzdur  :D
Yakamozzz ...

hicazmac

Alıntı yapılan: XFACTOR - Ocak 16, 2018, 13:57:51 öS
Merhaba Yusuf. Çorludan Edirne'ye kadar birçok arkadaşımız var.
Koşun kim acaba? Belki tanıyoruzdur  :D

Plakası 34 TD xxxx sonunu hatırlayamadım  <utan  Bal köpüğü 98 model twisi var

Ordu evinin oradaki bankanın önünde görüyorum bankacı galiba birde kedileri var henüz bir diyaloğumuz olmadı  ;D 

Erenglgr

Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı günler ben Çerkezköy de oturuyorum 1 ay kadar oldu twi alalı birkaç sorunum var buradaki sanayide çözemedim yardımcı olabilecek olan var mı şimdiden teşekkür ederim 😊

TwinRS

Sıkıntıları buradan yazarsanız hem forumda ki arkadaşlar bende Osman ustamız yardımcı olmaya çalışır

Erenglgr

Alıntı yapılan: TwinRS - Ağustos 30, 2018, 00:57:43 öö
Sıkıntıları buradan yazarsanız hem forumda ki arkadaşlar bende Osman ustamız yardımcı olmaya çalışır

Hocam benim bazı sorunlarım var baskı Balata motor takozu gibi Osman usta uzakta olduğu için izin alıp gidemiyorum Trakya’da güvenilir usta var mı önerebileceğiniz gidebileceğim

ozfalay

Alıntı yapılan: Erenglgr - Eylül 12, 2018, 22:20:58 öS
Hocam benim bazı sorunlarım var baskı Balata motor takozu gibi Osman usta uzakta olduğu için izin alıp gidemiyorum Trakya�da güvenilir usta var mı önerebileceğiniz gidebileceğim
Daha önce de yorum yazdım ama gitmedi heralde.
Osman Ustaya yakınsınız aslında ben olsam başka yere gitmem ama hiç gidebilecek gibi değilseniz eğer
Kırklarelinde Bosch-Car servis Ozan Usta. Twingo konusunda çok tecrübesi olup olmadığını bilmiyorum ama yeteneklidir temiz ve titiz çalışır.
Babasıyla beraber çalışır fiyat konusunda babasıyla görüşmemeye özen gösterirseniz bi sıkıntı olmaz. [emoji108]

LG-H870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RENOCUPROF

Alıntı yapılan: ozfalay - Eylül 20, 2018, 13:44:40 öS
Osman Ustaya yakınsınız aslında ben olsam başka yere gitmem ama hiç gidebilecek gibi değilseniz eğer
Kırklarelinde Bosch-Car servis Ozan Usta. Twingo konusunda çok tecrübesi olup olmadığını bilmiyorum ama yeteneklidir temiz ve titiz çalışır.
Babasıyla beraber çalışır fiyat konusunda babasıyla görüşmemeye özen gösterirseniz bi sıkıntı olmaz.

eren komutanım geldi   tedavi oldu       <hehe <hehe

ozfalay

Tükkanın önü eski ssk hastanesi gibi zaten  ;D ;D  Benim tedavi kaç seans sürer acaba  <hehe  şu kışı bi çıkarırsam yanındayım Ustam.

RENOCUPROF

Alıntı yapılan: Erenglgr - Eylül 12, 2018, 22:20:58 öS
Hocam benim bazı sorunlarım var baskı Balata motor takozu gibi Osman usta uzakta olduğu için izin alıp gidemiyorum Trakya’da güvenilir usta var mı önerebileceğiniz gidebileceğim
HALA  ustamı arıyosunuz  komutanım <hehe

Erenglgr

Alıntı yapılan: RENOCUPROF - Eylül 24, 2018, 09:12:31 öö
Yok ustam allah razı olsun senden ellerin dert görmesin sayende çözdük dertlerimizi  <bud
İleti Birleştirildi: Eylül 28, 2018, 11:25:40 öö

>
Alıntı yapılan: ozfalay - Eylül 20, 2018, 13:44:40 öS
Babasıyla beraber çalışır fiyat konusunda babasıyla görüşmemeye özen gösterirseniz bi sıkıntı olmaz. [emoji108]

Çok teşekkür ederim hocam gittim Osman ustaysa hallet sağolsun  <idea
İleti Birleştirildi: Eylül 28, 2018, 11:31:45 öö

>
Alıntı yapılan: RENOCUPROF - Eylül 24, 2018, 09:12:31 öö

Triger i unutmuşuz ustam. bahanesi ile yine geleceğim ziyaretine sadece tamir değil her yönünle memnun kaldım o dükkanda başka bi şey var saygıyla selamlıyorum ustam  :)