2008 şubat istanbul buluşma çalışması

Başlatan almina10, Ocak 14, 2008, 13:18:52 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

almina10

TABİKİ BENİDE LİSTAYA DAHİL EDEBİLİRSİN ARKADAŞıM...

B@®ış

şöyle yapalım ozaman iki konubaşlığı açıyorum avrupadan gelenler ve asyadan diye gelcek olanlar sadece ben geliyorum diye 1 kere yazarsa tamamdır
Buda Benim Twingom týkla ve gör

http://www.twingofanclub.com/index.php?topic=35.0

OsE

evet çok iyi olur barış. 2 takım halinde geliriz buluşma yerine. Her takım içinde birisi ayarlamaları yapar
[img width=67

almina10

sevgili arkadaşlarım hemen hemen istanbul avrupa ve anadolu olmak üzerine 8-9 kişi civarı bir buluşma olacağını görüyorum....
umarım her birimiz bu günü sabırsızlıkla bekliyoruz.umarım güzel bir gün geçecektir sizleri tanımaktan buyuk mutluluk duyacağım.bu güne umarım tum arkadaşlarımız duyarlı olur.boyle bir imkanı sizlerde biliyorsunuzdur ki woswos grubu hersene belli ölçülerde yapıyor.bizlerde bu guzel arabamızı grup olarak yaşatmak bizlerin elinde duyarlı güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle

_opeth

gelirsem fotoğraf makinesi yanımda gelirim bol bol fotoğraf çekeriz reklam hesabı :D
PcWorld Forum Yöneticisi
2006 Mitsubishi Colt 1.5 amt Instyle benzinli 109BG

asafa78

arkadaşlar ben gelecek gibiyim yanlız saat kaçta esimle geleceğim çünkü
Bir gün ölürsem hiç istemeden
Beni bir aðacýn altýna
Ama denizi de görsün

_opeth

PcWorld Forum Yöneticisi

boraerduran

Sevgili arkadaşlar,

hala bir tarih ve saat belli değil sanırım.
gerçi foruma ilgide son derece zayıf ama ben yine de sorayım.

NE ZAMAN !!!!!!!!!! ???

_opeth

valla hava şartları yüzünden başka zmana gitti
PcWorld Forum Yöneticisi

kut

saat belli oldu yer belli oldu hatta bunun icin anketler yapildi hava sartlari degerlendirildi sonucta tarih degistirildi hatta yeni tarih icin (30 mart) bir baslik bile acildi :) simdi siz bunlari takip etmeyip birde foruma ilgide son derece zayif derseniz olmaz :)

once soyle yapalim forumu actiginizda sol ust gosede yeni gonderilen mesajlar bolumu var buna bir tiklayin bakalim hangi konularda yeni mesajlar yazilmis?

Alıntı yapılan: boraerduran - Şubat 19, 2008, 13:54:25 öS
Sevgili arkadaşlar,

hala bir tarih ve saat belli değil sanırım.
gerçi foruma ilgide son derece zayıf ama ben yine de sorayım.

NE ZAMAN !!!!!!!!!! ???

BHS

merhabalar öncelikle böle bir site olduğundan haberim yoktu ama öğrendim ve üye oldum sizlere teşekkür ederim bende katılmak isterim buluşmalara
2014 VW POLO 1.4 85 COMFORTLÝNE 2013 VW SCÝROCCO 1.4 122 SPORTLÝNE 2010 VW PASSAT 1.6 TRENDLÝNE

OsE

[img width=67

anibalite

But, the more you love, the longer you live..

karsabilegiderim

arkadaşlar 30 martta yaparsanız bana uyar.her halikarda gelirim.aslında şu organizasyon işine biri eğilse çok güzel olacak.çünkü yaz geliyor.arabalarımız hakkında birbirimizden fikir alıp yardımlaşarak(aslında forumun amacıda bu değilmi)twilerimizi güzelleştiririz.hem birbirimizi tanımış olur.hemde çok güzel bir konvoy oluşturabiliriz.

OsE

yaw buradaki buluşmaya bile az bi katılım olmuştu oraya hiç olacağını sanmıyorum ;)
[img width=67