12 NİSAN 2009 PAZAR PAINTBALL TURNUVASI

Başlatan ORKO, Mart 16, 2009, 14:50:04 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FelixCrail

bu nası bi yer böyle ya.hem karting hem paintball.karting pisti de sanki F1 pisti.bi tartışalım burayı bence
BMW E60

ahmetpinar

burdaki pist çok şık .. şiganı var alt geçiti var tam U var  köğrü sütü var ( uçmak isteyenlere ).... yani kapışmak için ideal ...

B@®ış

herkez baksın karar versin oylama yapalım icabında yada ben direk konuyu açıyorum
Buda Benim Twingom týkla ve gör

http://www.twingofanclub.com/index.php?topic=35.0

FelixCrail

aç bakalım barış.benimde çok hoşuma gitti bu pist
BMW E60

B@®ış

arkadaşalar anket neticelenene kadar konu 1 haftalığına kitlenmiştir liste adı yazan arkadaşlar hangi yakada olursa olsun katılacaklarıdır kıvırma şansları yoktur adları yazılmıştır bikere :D:D:D ;D ;D ;D

B@®ış

arkadaşalar konun kilidi kaldırılmıştır katılcak arkadşalar lütfen isimlerini yazdırsınlar

kahveci

noldu, istanbulu tekrar fethetmene gerek yok dedik, dinlemedin...
yedikuleden iett otobüslerinin yanından veliefendiden çaldığın atlarla dalınca sen mi almış oldun istanbulu...

onlinehakan

Barış, anlayışın için teşekkürler. Lisanı münasip ile anlatınca meramını, elbet anlayış gelecekti ardından...

Beni de yaz Serkanm, walla oynadığım taraf için biraz handikap olacağım ama olsun  :) Gerekirse siper olurum  :D

Twingo'm...

SYR

Alıntı yapılan: onlinehakan - Mart 23, 2009, 21:42:28 öS
Barış, anlayışın için teşekkürler. Lisanı münasip ile anlatınca meramını, elbet anlayış gelecekti ardından...

Beni de yaz Serkanm, walla oynadığım taraf için biraz handikap olacağım ama olsun  :) Gerekirse siper olurum  :D

kendını sipermi edecen abı mermılere karsı  ;D
Ölüm gaz pedalýna basan ayakta,Hayat direksiyonu tutan kollardadýr.Bunun eðlencesi ise ; ölümüne basýp hayata tutunmaktýr.

644. uye  :)

ahmetpinar

millet u gun ismi lazım dil bi siyasi parti merkezinden bi mail aldım ...:)

paint ball ı nerde yapıyorsunuz biz de gelmek istiyoruz dediler . kendi silahlarını kendileri getirecek miş . yanlış anlamadıysan AK-47 gibi bişi mırıldandılar . bide gri bi tiwingo sordular .. tanımıom dedim :D

onlinehakan

Alıntı yapılan: Roadrunner - Mart 23, 2009, 21:58:11 öS
millet u gun ismi lazım dil bi siyasi parti merkezinden bi mail aldım ...:)

paint ball ı nerde yapıyorsunuz biz de gelmek istiyoruz dediler . kendi silahlarını kendileri getirecek miş . yanlış anlamadıysan AK-47 gibi bişi mırıldandılar . bide gri bi tiwingo sordular .. tanımıom dedim :D
:D :D :D :D
Twingo'm...

ahmetpinar

noldu güzelim sırıtmışsın ama :D yoooseeefffff abi snei soruodu geçen gün :D  ;D

FelixCrail

abi beyaz bi pejo dan bahsetmediler dimi.  :D :D
BMW E60

ahmetpinar

görmemişler bileee.................. beyaz bi çizggi geçti dediler ama :D anlamaşlar ne olduğunun

ahmetpinar

snaırım tiwiler 60 bg ama korkunca 160 bg oluyor :D