BALI?A GİDİYORUZ

Başlatan ORKO, Aralık 15, 2008, 16:17:43 öS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetpinar

valll zaten bana kalırsa bu akşam cacık olacak bu balık işi bende uykusuz kaldığımla kalacam . ama bişi diim mi .. intikamım acı olur :D

BHS

bencede yalan olacak gibi ama inş olur ya aksiyon yaparız:)
2014 VW POLO 1.4 85 COMFORTLÝNE 2013 VW SCÝROCCO 1.4 122 SPORTLÝNE 2010 VW PASSAT 1.6 TRENDLÝNE

ahmetpinar

ahmetpinar

dur ben termosu hazırlayayım

BHS

2014 VW POLO 1.4 85 COMFORTLÝNE 2013 VW SCÝROCCO 1.4 122 SPORTLÝNE 2010 VW PASSAT 1.6 TRENDLÝNE

ahmetpinar

du bakalım saat 1.30 oldu orkonun teli hala kapalı

turunjuu

ahmet abi sen nerdesin şimdi ben de uyku yokya 5e kadar takılırım sizle sonra ver elini sakarya batu kanka naber gel gel kırmızı sperk ınla gel dostuum :D ya uyku tutmuyor beni bee napacam çıkcam birazdan
)>    turunjuu    <(

turunjuu

turunculuyuz@windowslive.com ya ekleyin beni böle zor beaa batu bende kamyonetimle gelcem :)
)>    turunjuu    <(

çomar

orkadaşlar iki damla yagmur yagiyo
balik böyle daha eğlenceli olur

valla uykum geldi ama 3 e kadar sabratmeye çalışıyorum
tam kadro orada olacaz dimi

ORKO

evet beyler neoldu uykunuzmu geldi dışarıdaydım telimin sarjı bıtmıstı ;D

son hazırlıklarımı yaıp cıkıyorum yolla :D
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

turunjuu

neetiin müdüür ya kanka bu mc nerde vatan cad sinde aksaraya giderken mi yoksa aşağıya inerken mi yada şöle diim sağdamı soldamı yaa off uleyn uykum mu geldii ne :) lafları yazamıyorum ifade edemiyorum
)>    turunjuu    <(

ahmetpinar

ahanda millet uyandı :) heyt beee balıkçılara bak beeeeeeeee

ORKO

kanka vatan yolunda sağda bısey olursa ara benı mıgros var orası ben cıkıorum hadın rastgele
Skoda Fabia

www.sihirshow.com

turunjuu

)>    turunjuu    <(

ORKO

Herkese hayırlı sabahlar,

balık buluşmasını ben orko,ahmetpinar,ilkgözağrım,bhs,kahveci,syr,turunjuu,çomar olarak gerçekleştirmiş bulunmaktayız saat 4 gibi oltalarımızı suyla buluşturduk ama yine tık yoktu 5  den sonra bile gelmiyor artık :D baktık balık yok başladık sohbet etmeye ayaküstü ahmet abi çok güldürdü bizi sen çok yaşa ahmet abi :D twi hikayeleri çok keyifhli :D sonrasında karınlarımız açıktı ve bir cafeye girip çay ve sıcak poğaçalarımızı yerken sohbete devam ettik sonrasında resimler çekilerek vedalaştık..
Vedalaşmadan sonra ben ilkgözağrım ve syr galata köprüsünde balık şansımızı tekrar denemek istedik hırs yaptım 1 tane tutmadan dönmeyeceğim dedim o sıra oltamda oynamalar gördüm evet orta halli bir izmarit nasıl olduysa benim oltama vurmuştu ondan sonrada birşey gelmedi zaten tuttuğum balığı cumburlop tekrar geldiği yere ;D

Benim için çok keyifhli birgündü gelen tüm arkadaşlarımın ayaklarına,twilerine sağlık..

En kötü günümüz böyle olsun..

Saygılarımla..

Resimleri en kısa zamanda paylaşacağız

Skoda Fabia

www.sihirshow.com